Kamień do ostrzenia noży

Kod: DS12379517
51,23 zł / szt.
Chwilowo niedostępne
Pozycja została wyprzedana…

 

Połóż kres tępieniu się noży i nożyczek. Ten wysokiej jakości kamień naostrzy wszystkie noże, nożyczki, nożyce ogrodowe i noże do steków, śrubokręty i inne.

Wydajny, szybki i skuteczny sposób na ostrzenie czegokolwiek.

Przywróć swoim nożom dawną świetność. Od teraz nie będziesz już tracił nerwów podczas gotowania czy krojenia. Ten kamień do ostrzenia jest odpowiednim pomocnikiem w każdym domu. Zadba również o Twoje bezpieczeństwo. Tępe noże są bardziej niebezpieczne niż ostre.


 

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

SZLIFOWANIE NIGDY NIE BYŁO ŁATWIEJSZE - DZIĘKI KAMIENIOWI DO OSTRZENIA NOŻY

Kamieniem można dokładnie i starannie naostrzyć prawie wszystko.

  • Skuteczne ostrzenie
  • Łatwy w użyciu  
  • Prawidłowy kąt szlifowania
  • Możesz naostrzyć wszystko
  • Zastępuje kilka osełek  

 

 kamień-do-ostrzenia

 

WIELOFUNKCYJNY KAMIEŃ DO OSTRZENIA ZASTĘPUJE NIEKTÓRE OSEŁKI

Dzięki unikalnej konstrukcji i różnym funkcjom można ostrzyć noże szefa kuchni, noże do krojenia, noże do chleba, noże do steków, noże do parowania, noże do filetowania, noże do sera, krajalnice, nożyce do krojenia, śrubokręty i wiele innych.

  

KAMIEŃ WIELOFUNKCYJNY
 

Kamień do ostrzenia noży będziesz mógł wykorzystać zawsze i wszędzie, zarówno w domu, jak i w domku letniskowym czy w ogrodzie.

 

SPOSÓB UŻYCIA

Przed użyciem należy zwilżyć kamień szlifierski wodą.

Dwie warstwy kamieni szlifierskich o różnej gradacji służą -.

  • ciemniejsza strona z niższym ziarnem (120) do wstępnego szlifowania,
  • jasna strona z wyższym ziarnem (360) do wykończenia ostrzenia.

Zalecany optymalny kąt ostrzenia to 15-30 stopni. Naprawdę każdy może to zrobić.  

 

 osełka-do-ostrzenia-noży

 

PARAMETRY TECHNICZNE 

  • Naostrzy prawie wszystko 
  • Doskonała ostrość pod odpowiednim kątem
  • Przenośny
  • Wymiary: 20 x 5 x 2,5 cm

 

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Nie wypełniaj tego pola: